Algemene info 2015

Beste volleyballers,

Aanstaande vrijdag 19 juni vindt het Vlagtwedder Beachvolleybaltoernooi plaats.
Hieronder vindt je wat belangrijke algemene informatie en in het reglement staan de spelregels.

Enkele belangrijke opmerkingen:
– Wees op tijd aanwezig. Kijk wanneer je team moet spelen of fluiten. We vragen de teamcaptains zich in ieder geval een kwartier voor die tijd te melden bij de wedstrijdleiding.
– Door de enorme belangstelling van deelnemende teams is de pauze tussen de wedstrijden beperkt tot 1 minuut zodat we voor het donker klaar zijn. Zorg er dus voor dat je op tijd naar het veld gaat om te spelen cq te fluiten.
– Kijk goed op welk veld je moet spelen/fluiten. Vaak zijn er een paar of meerdere wedstrijden die op een ander veld gespeeld moeten worden.
– Deelnemende teams dienen zelf voor een wedstrijdbal te zorgen.
– Wegens te weinig animo voor de klasse Mix Competitie is deze komen te vervallen. Daarop hebben we als organisatie besloten, in overleg met de beide aangemelde teams, dat één team zal deelnemen in Heren Competitie en het andere (jeugd)team zal deelnemen in Dames Competitie. In overleg met dit laatste team is besloten, dat zij niet in aanmerking komen voor de wisselbeker van de Dames Competitie. Mochten zij toch poulewinnaar worden, dan gaat de wisselbeker naar het hoogst geëindigde damesteam. Wij hopen dat deze oplossing op goedkeuring kan rekenen bij de overige damesteams.

In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt het toernooi gespeeld op het Evenemententerrein aan de Onstwedderweg in Vlagtwedde.

Routebeschrijving:
Per auto vanuit ri. Onstwedde: Volg de Provinciale weg N365 ri Vlagtwedde. Ca. 500 m voordat U Vlagtwedde in rijdt ziet U het terrein aan de linkerkant.
Per auto vanuit ri. Blijham/Winschoten: Volg de Provinciale weg N368 ri Vlagtwedde. Bij de rotonde in Vlagtwedde gaat U rechtsaf. Na ca. 500 m ziet U het terrein aan Uw rechterkant.
Per auto vanuit ri. Ter Apel: Volgt de Provinciale weg N976 ri Vlagtwedde. Bij de rotonde in Vlagtwedde gaat U linksaf. Na ca. 500 m ziet U het terrein aan Uw rechterkant
Per auto vanuit ri. Bourtange: Volg de Provinciale weg N365 ri. Vlagtwedde. Rijdt door Vlagtwedde tot aan de rotonde en ga rechtdoor ri. Onstwedde. . Na ca. 500 m ziet U het terrein aan Uw rechterkant

Voor fietsers en voetgangers is het terrein toegankelijk via de weg die parallel loopt aan de N365. Dit is (ook) de Onstwedderweg. Vanaf de rotonde gerekend neemt U dan de 2e zijstraat rechts en steekt vervolgens de N365 over. (Ga dus niet fietsen of lopen vanaf de rotonde over de Provinciale weg!!)

We hopen dat een en ander duidelijk is. Mochten er nog vragen zijn, dan horen we het graag.
We hopen op een leuk en sportief toernooi. Tot vrijdag.

Met vriendelijke groet,
toernooiorganisatie VSV’74