Algemene info 2017

 

 

Aanstaande zaterdag 15 juli vindt voor de 5de keer het Vlagtwedder Beachvolleybaltoernooi plaats. Hieronder vindt je wat belangrijke algemene informatie en in het reglement staan de spelregels.

Enkele belangrijke opmerkingen:
– Wees op tijd aanwezig. Kijk wanneer je team moet spelen of fluiten. We vragen de teamcaptains zich in ieder geval een kwartier voor die tijd te melden bij de wedstrijdleiding.
– Door de enorme belangstelling van deelnemende teams is de pauze tussen de wedstrijden beperkt tot 1 minuut. Zorg er dus voor dat je op tijd naar het veld gaat om te spelen c.q. te fluiten.
– Kijk goed op welk veld je moet spelen/fluiten. Vaak zijn er een paar of meerdere wedstrijden die op een ander veld gespeeld moeten worden.
– Deelnemende teams dienen zelf voor een wedstrijdbal te zorgen.
– Het thema dit jaar is: A Touch Of Red!

Het toernooi wordt gespeeld op het Evenemententerrein aan de Onstwedderweg in Vlagtwedde.

Routebeschrijving:
Per auto vanuit ri. Onstwedde: Volg de Provinciale weg N365 ri Vlagtwedde. Ca. 500 m voordat je Vlagtwedde in rijdt zie je het terrein aan de linkerkant.
Per auto vanuit ri. Blijham/Winschoten: Volg de Provinciale weg N368 ri Vlagtwedde. Bij de rotonde in Vlagtwedde gaat je rechtsaf. Na ca. 500 m zie je het terrein aan je rechterkant.
Per auto vanuit ri. Ter Apel: Volgt de Provinciale weg N976 ri Vlagtwedde. Bij de rotonde in Vlagtwedde ga je linksaf. Na ca. 500 m zie je het terrein aan je rechterkant
Per auto vanuit ri. Bourtange: Volg de Provinciale weg N365 ri. Vlagtwedde. Rijdt door Vlagtwedde tot aan de rotonde en ga rechtdoor ri. Onstwedde. . Na ca. 500 m zie je het terrein aan de rechterkant

Parkeren kan op het terrein, zoveel mogelijk aan de Vlagtwedderzijde. Dit zal ook worden aangegeven, we verzoeken je deze aanwijzingen op te volgen.

Voor fietsers en voetgangers is het terrein toegankelijk via de weg die parallel loopt aan de N365. Dit is (ook) de Onstwedderweg. Vanaf de rotonde gerekend neem je dan de 2e zijstraat rechts en steekt vervolgens de N365 over. (Ga dus niet fietsen of lopen vanaf de rotonde over de Provinciale weg!!)