Sponsorkliks

Sinds kort is het voor iedereen die VSV ’74 een warm hart toedraagt mogelijk om de club GRATIS te sponsoren. Dit kan via het programma Sponsorkliks.

Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar de website van VSV’74.

Op de website van VSV staat rechtsboven een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt er een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Mediamarkt, Independer, Booking.com en bijvoorbeeld Zalando. Elke online aankoop bij één van deze bedrijven levert VSV een commissie op, terwijl U dezelfde prijs betaalt. Het kost U dus NIETS extra.

LET OP:  Als je via je mobiel of tablet koopt of bestelt, gebruik dan NIET de app van een winkel, de commissies worden dan namelijk NIET geregistreerd!

Als U met de cursor op het logo van de desbetreffende winkel/website gaat staan, verschijnt het percentage in beeld welke Sponsorkliks ontvangt bij Uw aankoop. Hiervan gaat 75% naar de club.

Voor U een kleine moeite, voor VSV’74 directe inkomsten. Stelt U zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die VSV’74 een warm hart toedragen.

SAMENGEVAT:

1. Ga naar de website van VSV ’74
2. Klik op de banner van Sponsorkliks die rechtsboven op de site staat.
3. Er verschijnt een venster waarin gevraagd wordt om een e-mailadres. Indien U dit niet
     wenst, dan klikt U in de rechterbovenhoek van dit venster op het kruisje.
4. Klik op de webshop waar U iets wilt bestellen.
5. Doe Uw bestelling en rond deze af. U betaalt dezelfde prijzen als wanneer U rechtstreeks      naar deze site zou zijn gegaan.

LET OP:  Als je via je mobiel of tablet koopt of bestelt, gebruik dan NIET de app van een winkel, de commissies worden dan namelijk NIET geregistreerd!

 Alvast bedankt namens VSV’74